Paintball udstyr
5 kommentar(er)

Ris eller ros, skriv en kommentar

2020.12.26 Skrevet af gfgfg
rereerererrre
2017.12.15 Skrevet af Carsten B
Hej Classic paintball
To timer går hurtigt når man er godt underholdt og lever sin indre Rambo gener fuldt ud.
Tak for et rigtigt godt arrangement skal i have her fra drengene i Node klubben.
Det bliver absolut ikke sidste gang vi skal ud og hygge skyde hos jer.

På Node klubbens vejne
Carsten B
Skrevet af Maria Hancock
Hej Classic paintball,

mange tak for et rigtig dejligt arrangement sidste lørdag. Vi var alle meget
tilfredse og glade for servicen, det gode humør hos instruktørerne og
oplevelsen generelt. vi vil helt klart vende tilbage næste gang, vi vil
skyde på hinanden, og også anbefale jer til andre. Syntes lige I skulle have
denne ros!

Mvh
Maria Hancock på vegne af Amager og Sorø Karateklubber
Skrevet af Thomas Sievers
Thomas Sievers


Den 24/8 holdt vi laserpaintball hos Classic paintball i Ringsted.

20 unger på 9-10 år, som alle have en forrygende dag. Tak til Emil og Mikkel for at lægge øre til lidt og hvert.

Super dejligt arrangement, hvor instruktørerne mødte børnene hvor de var.

;-)

Thomas Sievers, Haslev
Skrevet af Jeff Møller
8. maj 2007
Bang Bang - Du død

Endelig var dagen kommet. Dagen jeg så længe havde ventet på, den dag på året hvor alle aggressionerne komme ud af enden på et luft-drevet semi-automatisk gevær i form af plastic/gummikugler med ingredienserne vand, glukose, farvestof og smerte.
Dagen var kommet hvor jeg skulle ud og spille paintball og sjovere oplevelse findes der næsten ikke.

Rally point: Heises Hus, Sorø Akademi
ETA: 1600 hours
Location: Ringsted Classic Paintball
Orders: Shoot to kill
Main targets: Patrycya, Helle, Aidin og Mufufu

Vi ankommer til Ringsted Classic Paintball. Vi går i en smøgs tid og ankommer on location. Instruktionerne bliver givet, reglerne bliver forklaret, og selvom vi fik fortalt at man ikke måtte skyde på folk der havde deres lille neon farvede dut i løbet vidste vi alle sammen godt at det intet betød. For dø skulle de fandeme, også selvom de var døde i forvejen.
Militær Jumpsuits, hjelme, handsker og dræber geværne bliver uddelt, og adrenalinen køre på højtryk.
Instruktøren guider os rundt på banen, og efter korte tips og hints om hvordan man spiller går vi i gang med 1. runde af massakren.

"10 SEKUNDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - GO GO GO GO"

Kampen er igang og en gang Capture the flag går i gang. Bob, Carter og jeg løber højre om banen for at flanke de små pissemyre hvilket resulterede i stor succes + sure miner og blå mærker fra modstanderens side.
Bang bang, Aidin er nede er ramt, MANGE GANGE. Aidin putter dutten på geværet og ganske som aftalt for han da lige et par ekstra skud at løbe tilbage til Safe-zone på.

1 of 4 main targets eliminated.

Kuglerne flyver om ørene på mig da jeg dykker ned bag en lille bakke top. I ly fra kugleregnen, når jeg at orientere mig om hvor jeg er og hvem der skyder på mig.
Pis jeg er gået i en fælde. Laura og Patrycya har flanket mig og jeg er fanget. Jeg kigger op, de står begge godt beskyttet. Men det skræmmer mig ikke. Som veteran kan jeg let udtvære disse rookies som var de en mariehøne uden vinger.
Jeg løber frem imod laura som står og laver tegnsprog med patrycya om hvordan de skal komme ind på mig. Laura stikker snuden frem og BANG BANG BANG, tre vel placerede skud midt i torso for hende til at smide sig på jorden og råbe JEG ER DØD!!! Som hævn får hun et lille diskret skud i røven.
Nu mangler jeg bare Patrycya. Kuglerne kommer fra venstre, jeg kaster mig bagud ind i hvad der mest af alt ligner et redskabskur efter hurricane katrina. Kigger op og får styr på situationen. Kigger igennem revnerne, Patrycya er ikke i syne. Jeg bevæger mig stille ud fra hvor jeg kom, velduftende patrycya står nu 5 meter frontalt fra mig, med heldigvis rammer hun som en biiip, og jeg får hende sendt til tælling.

2 of 4 main targets eliminated

Første runde bliver fløjtet af, og jeg går tilbage til Safe-zone som en overlegen dræbermaskine der lige er blevet hevet ud af stalingrad.

1. runde bliver diskuteret i safe-zone og vi bliver enige at nu bytter vi side.

Runden starter som før. Bob, Anton, Roed og jeg, flankere højre om ud til et endnu et skur.
Men FUCK. Fjenden har luret os og de har trængt os op i et hjørne. Anton Prøver forsigtigt at stikke hovedet frem og scoute om fjenden er nær. Hvilket resultere i et velplaceret headshot fra Leander plantet midt på visiret af Anton.
3 tilbage, men vi holder stand. Roed løber og mere ser vi ikke til ham.
Nu er det kun Bob og jeg der skal vise vores Elite Skillz som survivalists. Vi kryber ind i skuret, hvor der er udgang til skytte grave. Jeg bevæger mig til den ene udgang imens bob tager den anden. Lige da jeg sætter mig ned ser jeg Helle. Hun har ikke set mig. Jeg sætter mig på knæ, BANG BANG, pis ved siden af. Men heldigvis for mig har Helle ikke forstået konceptet, hvis du bliver skudt på, så skyd igen. Istedet vælger hun at lægger sig ned på knæ med hænderne over hovedet, hvilket giver mig den perfekter lejlighed til at udslette hende.
BOOM!!!!! HEADSHOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bang bang bang, tre skud yderligere modtager hun for at pointere hendes død, men også fordi jeg er en lille sadist.

3 of 4 main targets eliminated

Da Bob ser det, kommer han krybende over og ser Helle, BANG BANG BANG, tre skud til og en replik der lød :" Er du død?"
Død var en underdrivelse.
Kampen bliver fløjtet af og endnu engang bliver jeg kaldt hjem fra frontlinien.

Efter en hurtig reload i safe-zone går vi igang med 3. runde.
I midten bliver placeret et flag og det skal vi hente og bringe til modstanderens base. Før runden går igang for vi at vide at der er 90% mortality chance inde på midten, jeg krydser fingrene for at nogle af de andre går derind. Ganske rigtig løber Leander ind på midten og inden for 3 nanosekunder har han modtaget 20 kugler fra hele holdet.
Flaget bliver kastet. Jeg søger dækning fra krigszonen i et nærliggende skur med god udsigt til pladsen. Jeg kigger ud af vinduet og hvem ser jeg? Mufufu prøver at liste sig op på Jay og Carter. Men sådan spiller vi ikke. Aftrækkeren ryger i bund 7 gange i træk hvor af de 3 rammer fra knæhasen til ballen. DOMINATING!!!

4 of 4 main targets eliminated

MISSION ACCOMPLISHED

Jeg rykker videre fra skuret for at finde mig selv i en endeløs skudduel med Laura. Hun dukker og skyder med intervaller på ca. 10 sekunder. Da hun dukker sig for 3. gang løber jeg rundt om et skur så der er fri udsigt til den skyttegrav hun ligger i.
4 skud sender hende direkte til safe-zone, + et skud i røven at gå på.
Jeg samler flaget ind, men selv professionelle laver fejl. Jeg samler flaget op og spænder mod min modstanders base. Jeg når ikke at kigge mig om før kuglerne flyver om ørene på mig. Mit løb ender efter 20 meter, og 3 velplacerede skud i ryggen på mig send fra Aidin.

Jeff Møller K.I.A. *Gun salute*